Ervaringen

Monique Poyck
Stewardess
01 maart 2021

Anki is een professionele en toegankelijke coach. En daarbij een leuk mens:)! Ze heeft mij door verschillende werkvormen en haar concrete manier van werken goed laten inzien wat mijn waarden, kwaliteiten en ontwikkel punten zijn. Hierdoor kan ik gerichter verder met mijn loopbaanplanning. Anki neemt ruim de tijd voor je en ik heb ervaren dat ze dit werk echt vanuit haar passie doet. Nogmaals dank!

Edwin Verbiesen
Bedrijfsleider bij Uyen Zonwering en Kozijnen B.V. 
28 februari 2021

Anki heeft een ongelooflijk goede mensenkennis en laat haar cliënten op een fantastische manier ervaren hoe ze hun carrière gevolg kunnen geven

Linda Kessler

Marketing en Communicatie
20 mei 2020, Linda was een klant van Anki

Ik vind het altijd belangrijk om aan mezelf te werken. Zonder een specifieke aanleiding heb ik onlangs de Me.-talentenscan bij Anki gedaan. Ik was vooral benieuwd naar mijn natuurlijke talenten en mijn aangeleerde talenten. En ook waar ik nog zou kunnen groeien en wat mij energie kost en waar het juist energie oplevert. Na een korte prettige sessie waarin de meting plaatsvond, kreeg ik in een tweede sessie uitleg over de uitkomsten. Anki was goed voorbereid en had alle tijd voor mij. En ondanks dat ik wel dacht dat ik mezelf goed kende, heeft de scan me toch wel echt verrast. En dan komt ook direct de meerwaarde van Anki naar voren: ze kon de uitkomsten bijzonder goed vertalen naar mijn specifieke situatie en geeft je praktische handvaten om het ook daadwerkelijk te gebruiken en er van te leren. De hele wereld mag weten dat ik haar van harte aanbeveel!

Paul van Lith
Bode
15 januari 2020, Paul was een klant van Anki

 Anki heb ik leren kennen als een vriendelijke persoonlijkheid, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde en waar ik ook mijn ei kwijt kon. Anki is een professionele coach en erg betrokken bij de 'loopbaan', waar ik op dat moment in zat. Door dit loopbaantraject heb ik nieuwe inzichten gekregen, waar ik mee verder kan. Een luisterend oor, en wist 'alles'op te lossen. Anki was mijn loopbaancoach. 

Lesly Peeters
Event | Party | Teambuilding
12 september 2019, Lesly was een klant van Anki

Ik heb bij Anki een loopbaanbegeleidingstraject gevolgd in het voorjaar van 2019. Door haar scherpe visie en bijzondere inlevingsvermogen heeft zij mij enorm goed begeleid richting mijn huidige carrière. Zij oordeelt niet, maar bezit de gave om mij op de juiste waarde te schatten, mij in mijn waarde laten en tóch die spiegel voor te houden.

Lieke Vogel s
Communicatieadviseur
20 juni 2019, Lieke was een klant van Anki

Ik heb bij Anki naar volle tevredenheid een loopbaantraject gevolgd. Anki is deskundig, professioneel en daarnaast ook vooral erg betrokken en gepassioneerd in haar advieswerk. Ze neemt de tijd om te luisteren, maar is daarnaast ook daadkrachtig en een sterke en betrouwbare coach. Een prettig en zeer zinvol traject!

Jeannette de Hoog-Theelen
Accountmanager Zorg van de Zaak, team Industrie en Vervoer
3 mei 2019, Jeannette was een klant van Anki

De afgelopen periode heb ik Anki leren kennen als loopbaancoach. Zij stelt je direct op je gemak, maakt snel en makkelijk verbinding en is oprecht geïnteresseerd. Zij bereidt zich prima voor, iedere keer zijn de onderwerpen op een flipchart gevisualiseerd. De opdrachten sluiten aan bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Zij helpt je om op zoek te gaan naar je passie en talenten door zelfreflectie en bewustwording. Ik kan Anki zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een loopbaan coach. Haar persoonlijke begeleiding ervaar ik als zeer prettig.


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn