Ervaringen

Monique Poyck
Stewardess
05 februari 2020

In mijn huidige baan is er sprake van boventalligheid en dat heeft mij na 16 jaar weer wakker
geschud. Ik dacht: ‘O jee wat moet ik dan in hemelsnaam nu gaan doen?’ Ik vind altijd heel veel
dingen leuk en wist niet meer goed welke (andere) kwaliteiten ik nog in mij had en waar ik moest
beginnen. Anki heeft door verschillende praktische werkvormen mij meer zelfinzicht gegeven en
geleerd meer focus aan te brengen. Het was een proces van verandering waarin ik ook weerstand
en vertwijfeling voelde. Nu weet ik beter waar dat vandaan komt en staan dingen mij minder in de
weg. Anki laat je zijn wie je bent en zij is voor mij een fijne toegankelijke en professionele coach
die ik kon vertrouwen. Ze kan alle input heel mooi koppelen en het grotere plaatje aan jou laten
zien. Anki neemt de tijd voor je en ik heb gemerkt dat dit werk echt haar passie is. Kortom, ik gun
iedereen Anki als coach!

Linda Kessler
Marketing en Communicatie
20 mei 2020, Linda was een klant van Anki

Ik vind het altijd belangrijk om aan mezelf te werken. Zonder een specifieke aanleiding heb ik onlangs de Me.-talentenscan bij Anki gedaan. Ik was vooral benieuwd naar mijn natuurlijke talenten en mijn aangeleerde talenten. En ook waar ik nog zou kunnen groeien en wat mij energie kost en waar het juist energie oplevert. Na een korte prettige sessie waarin de meting plaatsvond, kreeg ik in een tweede sessie uitleg over de uitkomsten. Anki was goed voorbereid en had alle tijd voor mij. En ondanks dat ik wel dacht dat ik mezelf goed kende, heeft de scan me toch wel echt verrast. En dan komt ook direct de meerwaarde van Anki naar voren: ze kon de uitkomsten bijzonder goed vertalen naar mijn specifieke situatie en geeft je praktische handvaten om het ook daadwerkelijk te gebruiken en er van te leren. De hele wereld mag weten dat ik haar van harte aanbeveel!

Paul van Lith
Bode
15 januari 2020, Paul was een klant van Anki

 Anki heb ik leren kennen als een vriendelijke persoonlijkheid, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde en waar ik ook mijn ei kwijt kon. Anki is een professionele coach en erg betrokken bij de 'loopbaan', waar ik op dat moment in zat. Door dit loopbaantraject heb ik nieuwe inzichten gekregen, waar ik mee verder kan. Een luisterend oor, en wist 'alles'op te lossen. Anki was mijn loopbaancoach. 

Lesly Peeters
Event | Party | Teambuilding
12 september 2019, Lesly was een klant van Anki

Ik heb bij Anki een loopbaanbegeleidingstraject gevolgd in het voorjaar van 2019. Door haar scherpe visie en bijzondere inlevingsvermogen heeft zij mij enorm goed begeleid richting mijn huidige carrière. Zij oordeelt niet, maar bezit de gave om mij op de juiste waarde te schatten, mij in mijn waarde laten en tóch die spiegel voor te houden.

Lieke Vogel s
Communicatieadviseur
20 juni 2019, Lieke was een klant van Anki

Ik heb bij Anki naar volle tevredenheid een loopbaantraject gevolgd. Anki is deskundig, professioneel en daarnaast ook vooral erg betrokken en gepassioneerd in haar advieswerk. Ze neemt de tijd om te luisteren, maar is daarnaast ook daadkrachtig en een sterke en betrouwbare coach. Een prettig en zeer zinvol traject!

Jeannette de Hoog-Theelen
Accountmanager Zorg van de Zaak, team Industrie en Vervoer
3 mei 2019, Jeannette was een klant van Anki

De afgelopen periode heb ik Anki leren kennen als loopbaancoach. Zij stelt je direct op je gemak, maakt snel en makkelijk verbinding en is oprecht geïnteresseerd. Zij bereidt zich prima voor, iedere keer zijn de onderwerpen op een flipchart gevisualiseerd. De opdrachten sluiten aan bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Zij helpt je om op zoek te gaan naar je passie en talenten door zelfreflectie en bewustwording. Ik kan Anki zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een loopbaan coach. Haar persoonlijke begeleiding ervaar ik als zeer prettig.


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn