Loopbaancoaching

  • Ben je niet meer tevreden?
  • Wil je je verder ontwikkelen?
  • Heb je te maken met (dreigend) ontslag?
  • Heb je niet de juiste keuze gemaakt? 
  • Past deze loopbaan eigenlijk wel bij jou?

Als loopbaancoach werk ik vanuit de gedachte van loopbaan-zelfsturing. De coaching is bedoeld voor iedereen die het heft in eigen hand wil nemen en houden. Loopbaan-zelfsturing reikt handvatten aan waarmee je praktisch je eigen pad kunt plannen. Het gaat hierbij om het volgen van je hart en het aanwenden van je creativiteit. Je krijgt inzicht in de dingen die jou energie geven en de dingen waardoor je energie verliest. 

Met een individueel loopcoachingstraject, ga je op zoek naar je drijfveren. Wat zijn  je talenten, je waardes en je competenties. De opdrachten worden op jou afgestemd, want ieder mens is verschillend. Stap voor stap kom je dichter bij je drijfveren, door zelfreflectie en bewustwording. Je ontdekt wat je kwaliteiten zijn, wat je valkuilen zijn en hoe je je verder kunt ontwikkelen. Je leert kennismaken met jezelf. Wie ben je, wat wil je, waar sta je voor! 

Praktische zaken

Het loopbaancoachingstraject bestaat gemiddeld uit een traject van 6 gesprekken van 1,5 uur, die elke 2 - 3 weken plaatsvinden. De totale looptijd zit tussen de 3 en 4 maanden. Na een vrijblijvende intake kunnen we een coachingsplan opstellen met concrete acties.  

Kortlopend traject

Geen zin in een langlopend coachingstraject.  Door inzet van de  Me. Talentenscan heb je snel inzicht in je kernkwaliteit en je ontwikkelingsmogelijkheden. Meer weten, neem  Contact met mij op en ik vertel je er graag meer over! 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn