Over mij 

Mijn naam is Anki Weerepas.

Ik werk fulltime als loopbaancoach (NOLOC Erkend  Loopbaanprofessional).

In 2017 ben ik begonnen aan mijn koers naar passie in het werk. Door verschillende studies, stages en projecten, ben ik steeds een stapje dichterbij gekomen. Tijdens  mijn afstudeeropdracht over 'interne mobiliteit' ontdekte ik dat ik het heel intrigerend vind, dat bijna niemand die ik sprak, kan vertellen wat zijn / of haar talenten zijn. Dat is de aanzet geweest tot verschillende studies, die uiteindelijke geleid hebben tot de keuze en passie voor dit beroep. 

Dit ben ik 

Mensgericht | Energiek | Integer | Creatief | Verbinder

Opleiding 

Ik heb een opleiding tot loopbaancoach gevolgd bij VistaNova. Deze opleiding maakt gebruik van het 'Koersonderzoek' van Adriaan Hoogendijk. Het koersonderzoek is gericht op (studie)loopbaan-zelfsturing. Aan de hand van diverse opdrachten kom je steeds dichter bij wie je bent, wat je kunt en wat je leuk vindt. 
Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van de Me.scan of We.scan. Met deze scan krijg je inzicht in je aangeboren talent en je kwetsbare kracht.

Verder heb ik de opleiding HR professional en Arbeids- en Gezondheidspsychologie gevolgd. Dit heeft mij breder inzicht gegeven in de verschillende aspecten die zich af kunnen spelen in organisaties op het gebied van strategie, personeel, leiderschap, belonen, leren en  ontwikkelen. Door deze achtergrond kan ik me beter verplaatsen in allerlei situaties die zich bij zowel leidinggevenden als medewerkers voor kunnen doen in organisaties.

De opleiding Talentmanagement and Employability en de training 'Talentenspiegel' gaven mij de laatste aanzet tot de opstart van ZKoers. De begeleiding in de ontdekkingstocht naar talent, de energie die het werken vanuit je talenten geeft, dat is waar het mij om gaat in dit vak!

De opleiding tot wandelcoach is een mooie aanvulling. Lekker buiten in de natuur kom je tot rust. Al wandelend ontstaat er ruimte in je hoofd en kom je tot nieuwe inzichten. De buitenlucht kan soms een hele fijne afwisseling bieden tijdens een individueel begeleidingstraject.

Passie 

In dit beroep kan ik al mijn creativiteit kwijt, waar ik allang naar op zoek was. Als kind was ik steeds bezig met tekenen en buiten spelen op straat tot 's avonds laat. Ik was altijd op zoek naar nieuwe dingen. Hoe maak ik het leuk, wat kan ik nog meer ontdekken.  De verbinding met anderen speelde daarbij ook een grote rol.

Het beroep loopbaancoaching biedt mij die verbinding met mensen en dezelfde vrijheid en ruimte voor creativiteit. Iedereen is anders, dat maakt het vak voor mij zo leuk. Ik heb de ruimte om hier mijn eigen invulling aan te geven, te helpen met jouw ontdekkingstocht. Elke dag met een glimlach aan je loopbaan of studie beginnen, omdat je mag doen wat je leuk vindt. Dat gun ik iedereen! ZKoers - naar passie in werk! 

 

  • foto anki
  • kvk aanmelden
  • IMG_9362


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn