De Me.-talentenscan

  •  Deze baan blijven doen tot aan je pensioen?
  • Studiekeuze maken en zie jij door de bomen het bos niet meer? Welke baan past bij jou, wie ben je, waar ben je goed in, waar sta je voor?
  • Verkeerde keuze gemaakt, maar weet je niet welke keuze je dan wel moet maken?
  • Waarom kost het werk je zoveel energie?

Met de Me.-talentenscan breng je in beeld wat je natuurlijke talent is, wat je competenties zijn, wat je al hebt ontwikkeld aan vaardigheden, maar ook welke competenties nog niet ontwikkeld zijn en waar je nog in zou kunnen groeien. Welke taken kosten je energie en welke leveren je energie op.

De Me.scan is ontwikkeld door de TheTrueTalentTeam. De scan meet je aangeboren talent en je ontwikkelpunten. De scan kan ingezet worden voor persoonlijke metingen, groepen of voor de totale organisatie. Regelmatig wordt de scan ook ingezet als hulpmiddel bij sollicitatieprocedures.

De Me.scan is gebaseerd op de theorie en de ontwikkelingsmethodiek van prof. Dr. C.G. Jung. In deze theorie staat het inzicht in eigen functioneren centraal. Je leert jezelf kennen, waardoor je zicht krijgt op je persoonlijke bewuste en onbewuste, je competenties, ontwikkelmogelijkheden en gedrag. Uniek aan dit instrument is de combinatie van beeld (archetypisch) en tekst. Niet alleen het hoofd wordt gebruikt, maar ook op basis van beeld maak je keuzes. Geen standaard vragenlijsten!


Hoe werkt de scan?

We starten met de Me.-meting. Je krijgt een persoonlijke intake. Tijdens dit eerste gesprek gaan we de Me.-meting doen en worden je competenties in beeld gebracht. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk profiel geformuleerd. Daarbij worden je aangeboren talent, je ontwikkelde competenties en je ontwikkelmogelijkheden in beeld gebracht. De uitkomst van de meting wordt persoonlijk aan je teruggekoppeld. Daarbij wordt ingegaan op je kerncompetenties en kernkwaliteiten, je persoonlijke ontwikkelpunten, je allergieën en aangeleerd (aangepast) gedrag. Tot slot ontvang je een persoonlijke rapportage welke richting geeft aan je persoonlijke ontwikkeling.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn